Recept voor Pizza Margarita
Deeg:
- 500 gram patent tarwe bloem
- 250 ml water
- 1 zakje gist
- zout
- 3 eetlepels olijfolie
Alle ingrediënten met de kneedhaken goed mengen tot dat een gladde deeg ontstaat.
Deze deeg 1,5 - 2 uur laten rijzen tot dat hij verdubbeld is. Dit lukt het beste aan een warme plek.
Beleg:
- gepureerde tomaten
- pizzakruiden
- gemalen kaas
De pizza in een voorverwarmde hete lucht oven bij 180 graden ca. 20 – 25 minuten bakken.
Deeg:
- 500 gram patent tarwe bloem
- 250 ml water
- 1 zakje gist
- zout
- 3 eetlepels olijfolie
Alle ingrediënten met de kneedhaken goed mengen tot dat een gladde deeg ontstaat.
Deze deeg 1,5 - 2 uur laten rijzen tot dat hij verdubbeld is. Dit lukt het beste aan een warme plek.
Beleg:
- gepureerde tomaten
- pizzakruiden
- gemalen kaas
De pizza in een voorverwarmde hete lucht oven bij 180 graden ca. 20 – 25 minuten bakken.